Sve veze, meni
Vaša korpa
Sve veze, meniVaša korpa

Uslovi korišćenja

 

Internet prodajno mesto babun.net je vlasništvo izdavačke kuće Babun.

Na sajtu možete slobodno pregledati izbor naslova, kao registrovan ili neregistrovan posetilac i ostavljati komentare, bez obaveze da nešto kupite.

Upotreba sadržaja koja nije u skladu sa uslovima korišćenja zabranjena je.

Prema Zakonu o zaštiti potrošača (Službeni glasnik RS, br. 62/2014) kupovina preko naše prodajne internet stranice www.babun.net smatra se prodajom na daljinu.

Knjige koje poručite na našem sajtu možete platiti pouzećem, avansnom uplatom, ili kao pravno lice. Više o tome možete pročitati OVDE.

Kupac koji potvrdi kupovinu preuzima obavezu plaćanja poručene robe.

U cenu knjiga uračunat je PDV ali dostava nije!

Cenovni benefiti i prodajni podsticaji (akcijska prodaja) obavljuju se u skladu sa odlukom preduzeća o akcijskoj prodaji i uslovima objavljenim na sajtu.

Kupac ima pravo na odustanak od kupovine u roku do 14 dana.

Kupac ima pravo na reklamaciju koji se sprovodi na osnovu odredbi Zakona o zaštiti potrošača (“Sl.Glasnik RS” br. 62/2014) kao i odredbi Zakona o trgovini (“Sl.Glasnik RS” br. 53/10, 10/2013).

Više o postupku reklamacija pogledajte OVDE

Korišćenje sajta

Prilikom korišćenja sajta obavezni ste da poštujete važeće zakone i propise. Sadržaj sajta se ne sme modifikovati, distribuirati, reprodukovati, prodavati, kopirati ili na bilo koji drugi način upotrebljavati i činiti dostupnim trećim licima.

Zabranjeno je na sajtu objavljivati materijal kojim se vrši kleveta, povreda prava, koji je uvredljiv, lažan, preteći, vulgaran, pornografski, ili na bilo koji način podstiče na krivično ili protivzakonito delo. Izdavačko preduzeće zadržava pravo da ovakav materijal ukloni sa sajta bez prethodnog upozorenja korisnika.

Zabranjeno je svako lažno predstavljanje i objavljivanje netačnih podataka u vezi sa sajtom ili osobama vezanim za isti. Zabranjeno je korišćenje sajta u propagandne svrhe. Zabranjeno je svako korišćenje sajta radi preprodaje robe, bez prethodnog ugovora sa preduzećem Babun.

Zaštita podataka o ličnosti

Pravilnik o zaštiti podataka o ličnosti korisnika web sajta www.babun.rs možete preuzeti OVDE.

Obaveštenje u vezi zaštite podataka o ličnosti na newsletter listi koju vodi privredno društvo Babun d.o.o. Beograd možete preuzeti OVDE.

Obaveštenje u vezi zaštita podataka o ličnosti na newsletter listi koju vodi privredno društvo BABUN DOO BEOGRAD (STARI GRAD), matični broj: 17338056, Simina 11 (u daljem tekstu: BABUN).

Poštovani prijatelji,

BABUN se stara o Vašim podacima o ličnosti sa najvišim mogućim stepenom pažnje i to u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti ("Sl. glasnik RS", br. 87/2018).
Zarad efikasne, brze i moderne komunikacije BABUN vodi i koristi mailing liste putem kojih šalje e-mail poruke (newsletters) svim prijavljenim korisnicima. Upotreba mailing liste podrazumeva obradu podataka o ličnosti.

Da bismo uspešno vodili direktni marketing, nudili nove proizvode, obaveštavali o novitetima i aktuelnostima vršimo obradu Vašeg podatka o ličnosti: e-mail adrese.

BABUN je rukovalac Vaših podataka o ličnosti budući da samostalno određuje svrhu i način obrade.

Obrada Podataka o ličnosti se vrši prikupljanjem, uvidom, razvrstavanjem i grupisanjem zarad formiranja za BABUN relevantne baze podataka koja nam služi, kao što je navedeno, za efikasnu, brzu i modernu komunikaciju sa Vama i navedeno predstavlja svrhu obrade Vaših podataka o ličnosti.

Podaci o ličnosti se obrađuju na osnovu Vašeg pristanka.

Pristanak je svako dobrovoljno, određeno, informisano i nedvosmisleno izražavanje volje lica, kojim to lice, izjavom ili jasnom potvrdnom radnjom, daje pristanak za obradu podataka o ličnosti koji se na njega odnose.

Smatra se da je davanje Vaše e-mail adrese (unošenje i slanje iste u formu na našim web sajtovima) predstavlja jasnu potvrdnu radnju kojom ste dali pristanak za obradu podataka o ličnosti.

Radi otklanjanja svake sumnje, davanjem Vaše e-mail adrese (unošenjem i slanjem iste u formu na sajtu) potvrđujete da ste prethodno upoznati i da ste saglasni sa ovim obaveštenjem.

Lica koja vrše obradu podataka o ličnosti su ona lica koja su zaposlena u BABUNU i koja imaju ovlašćenje za obradu podataka.

 

Brze veze

 

FacebookInstagramTwiter
 

© Sva prava zadržana, Izdavačka kuća „Babun".

Preuzimanje knjiga na adresi dr Milivoja Petrovića 5, Beograd-Rakovica
Radno vreme od 9 i 30 do 16 i 30 sati
Kontakt: 065 / 319 39 13

PIB: 100048004, MB: 17338056, Šifra delatnosti: 5811
Sedište: Beograd, Simina 11