Sve veze, meni
Vaša korpa
Sve veze, meniVaša korpa

Seminar Šatkarme - Joga tehnike čišćenja organizma

 

Svaka pozitivna promena do koje joga dovede započinje procesom pročišćavanja, bilo da je u pitanju fizičko telo ili um. Zato su joga tehnike čišćenja osnova svakog dubljeg iskustva u jogi. U okviru ispravne primene joge, svako mora da prođe kroz prakse hatha joge uključujući i tehnike čišćenja, da bi se telo oslobodilo toksina koji se nakupe i na fizičkom i na suptilnom nivou.

Šatkarme ili joga tehnike čišćenja, su vrlo moćne tehnike detoksikacije organizma. Njihova suština je u eliminaciji nagomilanih produkata metabolizma i za njih vezanih toksina iz tela što dovodi do buđenja energetskih tokova prane, životne energije u nama.

Krajnji rezultat i cilj šatkarmi jeste unutrašnje buđenje i ispoljavanje suptilnih i kreativnih aspekata naše ličnosti. Kada se pročiste pojedini sistemi u organizmu energija počinje slobodno da teče kroz telo i um. Naš kapacitet da varimo hranu, radimo, mislimo, osećamo, i jasno doživljavamo svet oko sebe se pojača i razvija se naša svesnost. Nivo i kvalitet vitalne energije rastu, a sa njima i mentalna i emotivna ravnoteža i stanje zdravlja.

Dobrobiti joge 

Seminar Joga tehnike čišćenja organizma – Šatkarme se organizuje ON-LINE u subotu i nedelju 16. i 17. aprila 2022. godine u vremenu od 10 do 16h. Voditelji seminara su učitelji Biharske škole joge Svami Mudrarupa (Dr Milan Bošković) i Svami Omgjanam (Olivera Bošković). Cena seminara je 60 eur (7100 din) a seminar se računa kao 15 časova na Školi za joga učitelje. Prijave i uplate 15. aprila 2022. godine.

Prijavite se na kurs Prijavite se na kurs

 

Brze veze

 

FacebookInstagramTwiter
 

© Sva prava zadržana, Izdavačka kuća „Babun".

Preuzimanje knjiga na adresi dr Milivoja Petrovića 5, Beograd-Rakovica
Radno vreme od 9 i 30 do 16 i 30 sati
Kontakt: 065 / 319 39 13

PIB: 100048004, MB: 17338056, Šifra delatnosti: 5811
Sedište: Beograd, Simina 11