Sve veze, meni
Vaša korpa
Sve veze, meniVaša korpa

Članci o knjigama, autorima, intervjui

 

Ukupno: 16

Strana 1 od 2

 

Izvor nad izvorima

1. Izvor nad izvorima

Tradicionalni tekstovi tvrde da širenje Učenja Dzogćena nije ograničeno na svet ljudi. Na primer, u tantri pod naslovom Zvuk koji sve prevazilazi (sGra thal ‘gyur) objašnjeno je da se Dzogćen ne nalazi samo u našem svetu, već ga ima u još trinaest sunčevih sistema (thal ba), i tekst na kriptičan način opisuje gde se ti svetovi nalaze i kakva ih bića nastanjuju.

Ceo članak Ceo tekst vesti Izvor nad izvorima

 

Intervju sa HederEš Amarom

2. Intervju sa HederEš Amarom

HederEš Amara je duhovna učiteljica koja je blisko sarađivala sa don Miguel Ruizom, autorom čuvene knjige Četiri sporazuma. Ona je takođe autorka knjiga Toltečka staza transformacije, Obuka boginje ratnice, Staza boginje ratnice, koje je objavila izdavačka kuća Hijerofant, u nameri da podstakne one žene koje nastoje da pronađu stazu hrabrosti i celovitosti.

Ceo članak Ceo tekst vesti Intervju sa HederEš Amarom

 

Intervju sa Džonom Perkinsom

3. Intervju sa Džonom Perkinsom

Uterivanje zemalja u dužničko ropstvo omogućavao je sistem koji funkcioniše po sledećoj šemi: najpre nastupaju ekonomske plaćene ubice; ukoliko mi ne uspemo da zavrbujemo šefove vlada ili predsednike država za naše ciljeve, na scenu stupaju takozvani šakali.

Ceo članak Ceo tekst vesti Intervju sa Džonom Perkinsom

 

O Haiku poeziji

4. O Haiku poeziji

Haiku manir je poznat po svojoj sažetosti i strogoći, tako da mora više nalikovati na niz kratkih bleskova u praznini.

Ceo članak Ceo tekst vesti O Haiku poeziji

 

Avatar Meher Baba

5. Avatar Meher Baba

U suštini nije jasno na koji način je Meher Babi uspevalo, a uspeva mu i dan-danas, da vrši tako moćan uticaj na ljude. Čovek samo odjednom oseti moćnu silu u koju intuitivno ima poverenja, silu koja struji njegovim životnim kanalima i puni ih energijom, nakon čega se oslobađa njegovo unutrašnje biće.

Ceo članak Ceo tekst vesti Avatar Meher Baba

 

Proročanstvo Petra Danova

6. Proročanstvo Petra Danova

Predviđanje bugarskog duhovnog majstora iz reda Velikog belog bratstva izrečeno 1944. godine zapanjujuće se podudara s bujicom današnjih objava iz raznih izvora o nadolazećem duhovnom uzletu i prelasku Zemlje u 5. dimenziju.

Ceo članak Ceo tekst vesti Proročanstvo Petra Danova

 

Srce joge – Desikačar

7. Srce joge – Desikačar

Krišnamačarija bio je ekspert u svih šest vedskih daršana. Pod patronatom maharadža Krišnađendra Vodojara IV, putovao je po Indiji, držao predavanja i demonstrirao vežbe u cilju promocije joge, uspevajući čak i da zaustavi kucanje srca po svojoj volji.

Ceo članak Ceo tekst vesti Srce joge – Desikačar

 

Učenje Omrama Mihaela Ajvanhova

8. Učenje Omrama Mihaela Ajvanhova

Omram Mihael Ajvanhov rođen je 31. Januara 1900. u siromašnoj porodici u jednom planinskom selu (Serbci) u Makedoniji. Njegov otac je putovao po čitavoj Bugarskoj, od Varne do Crnog mora, kako bi izdržavao porodicu, a Mihaela i njegovu braću je podizala majka uz pomoć bake, koja je bila babica i isceliteljka, sa kojom je Mihael imao veoma blizak odnos.

Ceo članak Ceo tekst vesti Učenje Omrama Mihaela Ajvanhova

 

Dr Albert Hofman o magijskim biljkama

9. Dr Albert Hofman o magijskim biljkama

Sve biljke su zapravo magijske. Svaka na čudesan način izrasta iz neorganske materije - vode, ugljene kiseline, azota i minerala - koristeći kao jedinu energiju sunčevu svetlost. Tela biljaka predstavljaju skladište sunčeve energije i čine osnov opstanka kako životinjske tako i ljudske vrste.

Ceo članak Ceo tekst vesti Dr Albert Hofman o magijskim biljkama

 

Goran Milekić - Tajni uticaj planeta

10. Goran Milekić - Tajni uticaj planeta

Kako je tajna Čovekova sudbina, kako je zagonetan njegov život! Hoće li nam ikad to večno ćutanje što nas okruzuje, došapnuti smisao čovekovog života na zemlji? Da li će doći dan kada će iz oblaka neumitnog i patnje izaći glas koji će nam reći šta radimo na ovom svetu gde vlada bol?

Ceo članak Ceo tekst vesti Goran Milekić - Tajni uticaj planeta

 

Strane:
12

 

Brze veze

 

FacebookInstagramTwiter
 

© Sva prava zadržana, Izdavačka kuća „Babun".

Preuzimanje knjiga na adresi dr Milivoja Petrovića 5, Beograd-Rakovica
Radno vreme od 9 i 30 do 16 i 30 sati
Kontakt: 065 / 319 39 13

PIB: 100048004, MB: 17338056, Šifra delatnosti: 5811
Sedište: Beograd, Simina 11