Sve veze, meni
Vaša korpa
Sve veze, meniVaša korpa

Vajsun Liao

 

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

 

Od svoje dvanaeste godine, Vajsun Liao (Waysun Liao) je učio od jednog lutajućeg taoiste i u jednom taoističkom hramu, sve dok nije postao taiči i taoistički majstor. Smatra se jednim od vodećih svetskih autoriteta taoizma i či veština, osnivač je jednog od najstarijih taiči centara u Severnoj Americi, koji je smešten u Ouk parku, država Ilinois. On je jedan od nekolicine preostalih taoističkih majstora koji poznaje i usmeno prenosi učenja u vezi moći Taoa, deleći svoju mudrost učenicima širom sveta.

Majstor Liao je autor nekoliko knjiga, uključujući i Devet noći sa taoističkim učiteljom, Či: otkrivanje životne energije, i čuvenih Tai či klasika, koji su prevedeni na deset jezika. Uz to, on je kompletan sistem taiči učenja preneo na DVD, sačuvavši tako drevna manastirska učenja o meditaciji u pokretu, taou, unutrašnjoj energiji razvoja.

Njegov vebsajt,  www.taichitaocenter.com, jeste glavni izvor poučnih materijala iz taoističke tradicije, uključujući knjige, DVD-jeve, i plan Lioaovih seminara i časova.

 

Knjige ovog autora

Knjige ovog autora

 

Tai či klasici

Tai či klasici

Tai či klasici
 

 

Brze veze

 

FacebookInstagramTwiter
 

© Sva prava zadržana, Izdavačka kuća „Babun".

Preuzimanje knjiga na adresi dr Milivoja Petrovića 5, Beograd-Rakovica
Radno vreme od 9 i 30 do 16 i 30 sati
Kontakt: 065 / 319 39 13

PIB: 100048004, MB: 17338056, Šifra delatnosti: 5811
Sedište: Beograd, Simina 11