Sve veze, meni
Vaša korpa
Sve veze, meniVaša korpa

Rut Drejer

 

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

 

Rut Abrams Drejer je rođena i odrasla u Vašingtonu.  Putovala je svuda po svetu a trenutno živi u Tajleru, Teksas. Kao umetnica, ona slika višeslojne slike koji podsećaju na snolike pejzaže. 1988 godine, započela je pisanje  knjige "Nikolaj & Helena Rerih, duhovno putovanje dva umetnika i mirotvorca",  nakon što se vratila sa puta u Indiju gde se uputila u numerologiju. Njena knjiga o bračnom paru Rerih je za nju "zaokruženje životnog dela".  Pisanje te knjige je definitivno promenilo njen život.

Rut je autorka knjige "Numerologija, moć brojeva" (koja je revidirana i objavljivana četiri puta) i koautorka softvera SajberPro Numerologija na CD-u. Njena spiritualna tumačenja brojeva mogu se porediti sa uvidima Edgara Kejsija (Edgar Cayce), čuvenog američkog vidovnjaka. Njena knjiga, koja je jedinstvena među numerološkim knjigama, sadrži informacije koje su uglavnom originalne... to važi naročito za glavne brojeve, broj postignuća (bitno za starije ljude) i objašnjenje veze leve i desne moždane hemisfere i brojeva.

Numerologija pomaže ljudima da promene pogled na svoj život. Kao jedan drevni sistem prilagođen savremenom dobu, ona pruža ljudima jasno razumevanje o tome ko su, te pojašnjava put njihovih duša gradeći njihov lični almanah ciklusa i godina.  Pod vođstvom svog mentora, dr Džuno Džordana (Dr. Juno Jordan), gospođa Drejer nas direktno povezuje sa energijama grčkog filozofa i matematičara Pitagore.

Rut Drejer je jedan od pet najboljih živih numerologa u svetu. Njena tumačenja su od velike pomoći, perspektivna, krcata uvidima, pouzdana i nadasve poletna. Kroz svoj rad utiče na uravnotežavanje karme, pa njeni klijenti često doživljavaju veću otvorenost i slobodu koja im pomaže u tome da restruktuiraju svoje živote.

 

Knjige ovog autora

Knjige ovog autora

 

Numerologija

Numerologija

Numerologija
 

 

Brze veze

 

FacebookInstagramTwiter
 

© Sva prava zadržana, Izdavačka kuća „Babun".

Preuzimanje knjiga na adresi dr Milivoja Petrovića 5, Beograd-Rakovica
Radno vreme od 9 i 30 do 16 i 30 sati
Kontakt: 065 / 319 39 13

PIB: 100048004, MB: 17338056, Šifra delatnosti: 5811
Sedište: Beograd, Simina 11