Sve veze, meni
Vaša korpa
Sve veze, meniVaša korpa

Misteri

 

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

 

Misteri je umetničko ime i alter-ego kanadskog autora i zabavljača Erika fon Markovika (rođen kao Erik Džejms Horvat-Marković, 24. septembra, 1971. godine). On je jedan od glavnih likova knjige Igra : prodiranje u tajnu zajednicu umetnika zavođenja, koju je napisao njegov najbolji prijatelj Nil Štraus (Neill Strauss). Učestvovao je 2007. godine na televiziji VH1 u rialiti emisiji "Umetnik zavođenja".

Misteri je banuo u onlajn društvo zavodnika devedesetih godina kada je uveo revolucionarne novine u igru osvajanja, doslovno vodeći muškarce u barove da bi im demonstrirao svoje znanje i podučio ih svojim metodima. On je izgradio uspešan posao podučavajući svoj, po svemu jedinstveni i originalni metod, širom sveta.

Napisao je Veština zavođenja : Misterijev metod i Umetnik zavođenja: Nova i poboljšana veština zavođenja. Pre nego što je stekao zavodničku slavu bio je profesionalni mađioničar.

004. godine, Misteri je ušao u partnerstvo sa prijateljem Nikom Savojom (Nick Savoy) da bi osnovao korporaciju Misterijev metod. Misteri je napustio ovo partnerstvo da bi osnovao sopstvenu kompaniju 2006.godine, koju je nazvao Venerijanske veštine. Korporacija Misterijev metod nastavila je bez njega, ali sa promenjenim nazivom – Ljubavni sistemi.

U privatnom životu Erik fon Markovik Trenutno živi u Holivudu sa svojom devojkom i ima ćerku.

 

Knjige ovog autora

Knjige ovog autora

 

Veština zavođenja

Veština zavođenja

Veština zavođenja
 

 

Brze veze

 

FacebookInstagramTwiter
 

© Sva prava zadržana, Izdavačka kuća „Babun".

Preuzimanje knjiga na adresi dr Milivoja Petrovića 5, Beograd-Rakovica
Radno vreme od 9 i 30 do 16 i 30 sati
Kontakt: 065 / 319 39 13

PIB: 100048004, MB: 17338056, Šifra delatnosti: 5811
Sedište: Beograd, Simina 11